Asiakaspalvelu: 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)

posti(at)finlandiakirja.fi


Pohjoismaiden suurin antikvariaatti ja kirjadivari

Finlandia Kirja on suomalainen kirjakauppa, joka on samalla koko Pohjoismaiden suurin antikvariaatti ja maailman suurin suomenkielisen kirjallisuuden verkkokauppa. Löydät kirja-aarteet ja keräilykappaleet helposti nettiantikvariaattimme sivuilta, ja tilaat ne kotiin helposti ja nopeasti. Finlandia Kirja mahdollistaa etsimiesi käytettyjen kirjojen löytämisen ilman lukuisien eri nettidivarien läpikäymistä tai moninkertaisten postikulujen maksamista eri divareille. Finlandia Kirjan verkkokaupasta tilaat uudet ja vanhat kirjat edullisesti ja vaivattomasti. Tarkka kirjojen varastointijärjestelmä ja keskittyminen pelkästään verkkokauppaan takaavat, että meillä on myös lähettää tilaamasi luettava – oli kyseessä sitten yksi tai useampi kirja, kirjasarja, lehti tai sarjakuva. Saat myös todelliset keräilyaarteet omaan hyllyysi luotettavasti ja huolellisesti pakattuna. Yleisantikvariaattina tarjoamme netin laajimman valikoiman kirjoja eri aihealueista. Antikvariaatteja on moneen lähtöön, mutta Finlandia Kirja on se kätevin paikka löytää luettavaa netistä. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa kirjojen ostoa tai myyntiä, tuotetietoja, tilaamista tai muuta asiaa koskevissa kysymyksissä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin - otathan yhteyttä!

 

Käytetyt kirjat netistä helposti ja nopeasti

Jos etsit aivan erityistä kirjaa tai tietyn kirjailijan teoksia, voit hakea niitä suoraan verkkokaupan yläosan hakukentän avulla. Jos kiinnostuksesi koskee tiettyä aihetta tai vaikkapa tietyn lajin kaunokirjallisuutta, voit selata tuotteita aihepiireittäin, ja tutustua kirjan ominaisuuksiin kuvien sekä huolellisesti laadittujen tuotekuvausten ja kuntoluokittelujen avulla. Löydettyäsi haluamasi käytetyt kirjat saat tilattua ne muutamalla klikkauksella ja halutessasi vaikka suoraan kotiin toimitettuna. Maksaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä maksutavoilla verkko- ja korttimaksusta paperilaskuun ja mobiilimaksamisesta PayPaliin. Kirjatilaukset postitetaan päivittäin, joten kaivattua lukunautintoa ei tarvitse kauaa odottaa. Finlandia Kirja -nettikauppa toimii hyvin myös mobiiliversiona, joten voit tilata kirjat missä tahansa oletkin myös kännykällä tai tabletilla. Jos olet kiinnostunut kirja-arvonnoista ja kampanja-alennuksista, toivotamme sinut tervetulleeksi seuraamaan meitä Facebookissa! Toivomme Sinun olevan niin tyytyväinen verkkokauppaamme, että haluat suositella meitä myös ystävillesi. Rekisteröidyttyäsi lahjoitammekin Sinulle ostosrahaa kaikkien kutsumiesi uusien asiakkaiden ostoksista - lue lisää! Jos haluat lukea tai kirjoittaa kokemuksia verkkokaupastamme, voit tehdä sen kirjakaupat.fi -palvelussa, missä Finlandia Kirja -antikvariaatti on mukana ainoana käytettyjen kirjojen kauppana.

Nettikirjakauppa tarjoaa laajan valikoiman luettavaa - niin käytetyt kirjat kuin uudetkin teokset

Tietokirjallisuus – faktaa menneiltä ajoilta nykypäivään

Finlandia Kirja on nettiantikvariaatti, jonka hyllyt pursuavat vuosikymmenten ja –satojen aikana julkaistuja teoksia laidasta laitaan eri aihepiireistä. Meillä on valtava valikoima mm. historiaa ja sotahistoriaa, luonnontieteitä, oikeustiedettä ja liiketaloutta sekä erilaista harrastekirjallisuutta, jonka joukosta löytyy myös valtavasti lahjaideoita. Antikvaarinen kirjakauppa tarjoaakin tavanomaista kirjakauppaa monipuolisemman ja jännittävämmän tutkimusmatkan eri aihealueista julkaistun kirjallisuuden pariin. Vanhat kirjat sisältävät paljon sellaista tietoa, jota uudemmista julkaisuista voi olla mahdotonta löytää. Jos et tiedä etsimäsi kirjan tarkkaa nimeä, voit hakea myös rajaamalla hakutuloksia tai hakemalla pelkällä asiasanalla - nettikauppa näyttää sinulle valikoiman aihetta käsittelevää kirjallisuutta.

Tietokirjallisuus »

Kaunokirjallisuus – lukemattomia tarinoita Päätalosta Tolkieniin

Antikvariaatistamme löytyy valtava määrä aihealueittain jaoteltuja romaaneja, elämäkertoja, runoutta sekä myös vanhoja keräilyharvinaisuuksia. Mikään ei vie ajatuksia muualle päivän hektisyydestä niin kuin kunnon tarina. Kuten Finlandia Kirjan antikvaari Matti Pietilä on tokaissut: ”Ihmisen pitäisi päästä työpäivän jälkeen latautumaan kaikelta siltä valo- ja melusaasteelta, jolla meitä nykyään kuormitetaan kännyköistä, tableteista, kannettavista ja myös e-kirjan lukulaitteista, joista jokainen vaatii käytön jälkeen lataamista – ota perinteinen kirja käteesi ja siirryt heti toiseen maailmaan lataamaan myös omia akkujasi!”. Finlandia Kirjalta löytyy varmasti luettavaa jokaiseen makuun, sillä yleisantikvariaattina pyrimme palvelemaan kaikkia lukevia asiakkaitamme lukumieltymyksistä riippumatta. Rakastat sitten klassikkoromaaneja tai romanttisia kirjoja, jännäreitä tai fantasiakirjallisuutta, meiltä löytyy sitä kaikkea - myös lahjaksi!

Kaunokirjallisuus »

Lastenkirjat, nuortenkirjat ja sarjakuvat

Finlandia Kirja tarjoaa jännittävää ja hauskaa luettavaa myös lapsille ja nuorille. Nuoriso lukee nykyään eniten fantasia- ja science fiction –kirjallisuutta, ja sitä divaristamme löytyy kymmeniä hyllymetrejä – enemmän kuin yhdeltäkään muulta kirjakaupalta Suomessa. Suuri osa niistä on huippukuntoisia ja jopa uudenveroisia teoksia, joista löydät helposti myös upeita lahjaideoita. Valikoimastamme voit löytää myös aarteita; niitä lapsuudesta tuttuja, mutta ajan myötä kadonneita tai hajonneita satuklassikoita ja ajattomia kertomuksia. Myös sarjakuvia antikvariaatistamme löytyy tuhansia. Painopisteenä meillä on erityisesti hyväkuntoiset sarjakuva-albumit, mutta myös Aku Ankan taskukirjoja, mangaa ja lännensarjoja löytyy vinot pinot. Toimintaamme ohjaa vahvasti ekologisuus, joten divaristamme ostettu käytetty kirja säästää rahan lisäksi myös luontoa seuraaville sukupolville.

Lapset ja nuoret »
Sarjakuvat »

  Loading...