Alice Hoffman : Aavikon kyyhkyset

As low as €5.00 Original Price €8.50
In stock
Only %1 left
SKU
0328617

Vuonna 70, Jerusalemin piirityksen jälkeen, 900 juutalaista sinnitteli kuukausia Rooman armeijaa vastaan Masadassa, vuorelle rakennetussa linnoituksessa Juudean aavikolla. Muinaisen historioitsija Josefuksen mukaan kaksi naista ja viisi lasta selvisivät. Näihin historiallisiin tapahtumiin pohjautuva Aavikon kyyhkyset on vangitseva romaani neljästä Masadaan päätyneestä poikkeuksellisesta naisesta.

Yaelin äiti kuoli synnytyksessä, eikä hänen isänsä antanut sitä koskaan tytölle anteeksi. Recka sai oppitunnin hiljaisuudesta, kun hänen tyttärenpoikansa menettivät puhekykynsä todistettuaan äitinsä raakaa murhaa. Aziza, soturin tytär, ryhtyi pojaksi varjellakseen itseään. Alexandriassa syntynyt Shirah tuntee muinaisen magian ja lääketieteen salat. Näiden neljän rohkean ja aistillisen naisen elämät kytkeytyvät toisiinsa piirityksen epätoivoisina aikoina. He ovat linnoituksen kyyhkystenhoitajia, ja kukin heistä kätkee sydämeensä suuren salaisuuden.

Aavikon kyyhkyset on kertomus sitkeydestä ja selviytymisestä ja kunnianosoitus kaikille, jotka ovat onnistuneet säilyttämään elämänvoimansa miltei ylivoimaisten vastoinkäymisten keskellä.

More Information
Categories
AuthorAlice Hoffman
TitleAavikon kyyhkyset
Original titleThe dovekeepers
LanguageFinnish
CoauthorsRaimo Salminen
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja