Eija Piikkilä : Kiireisen kokkaajan kekkerikirja

As low as €4.00 Original Price €6.50
In stock
Only %1 left
SKU
0137021

Selkeä ja mutkaton juhla-aterioiden keittokirja kiireisille nykyajan kokkaajille. Kirjassa on liki kolmekymmentä erilaista menuehdotusta mitä erilaisimpien juhlatilanteiden varalle. Mukana ovat elämänkaaren eri juhlat, tavallisimmat vuodenaikoihin liittyvät juhlat sekä moninaiset muut teema- yms. juhlat. Lisäksi mukana on erillisiä tarjoiluehdotuksia pieniin juhlahetkiin ja illanistujaisiin. Kirja antaa neuvoja myös erikoisruokavaliota noudattavien kestitsemisestä. Rokalajeja voi luonnollisesti itse yhdistellä ja vaihdella omien mieltymystensä mukaan.

Kaikkien reseptien perustana on helppotekoisuus ja käytännöllisyyys. Niinpä monien juhlaherkkujen raaka-aineina käytetään kaupasta saatavia puolivalmisteita ja kotona kokattavat tarjottavatkin valmistetaan pitkälti etukäteen. Suurta apua emännnälle on myös muutamista ruokapuolta käsittelevistä yleisohjeista ja ruoan määrää koskevista neuvoista.

Eija Piikkilä on monipuolinen alan ammattilainen, jonka edellinen teos Kiireisen kokkaajan keittokirja on ollut vuosien ajan todellinen kestosuosikki. Kiireisen kokkaajan kekkerikirja jatkaa tutuilla, toimiviksi koetuilla linjoilla.

More Information
Categories
AuthorEija Piikkilä
TitleKiireisen kokkaajan kekkerikirja
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsruokaohjeet, ruoanvalmistus, juhlat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja