Elisabeth Johansson : Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
€27.00
Out of stock
SKU
0875818
Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa vadelmasuklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.
Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointija muotoiluohjeet.
Categories | |
---|---|
Author | Elisabeth Johansson |
Title | Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit |
Publisher | WSOY |
Publication year | 2013 |
Edition | 1 |
Binding | Hardcover with cover picture (hardcover) |
Page count | 256 |
Original title | Choklad |
Language | Finnish |
Coauthors | Jenna Yli-Knuuttila & Stefan Wettainen ym. |
ISBN | 9789510398623 |
Condition (K1-K5) | K3+ (good +) |
Other remarks | little dents corners, slight skewing on spine |
Height (mm) | 266 |
Depth (mm) | 202 |
Width (mm) | 31 |
Weight (g) | 1156 |
Tax Class | Marginaaliverotus |
Keywords | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, jälkiruoat, juomat, jäätelö, suklaa, makeiset |