Elisabeth Johansson : Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

€27.00
Out of stock
SKU
0875818

Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa vadelmasuklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.

Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointija muotoiluohjeet.

More Information
Categories
AuthorElisabeth Johansson
TitleSuklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
PublisherWSOY
Publication year2013
Edition1
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Page count256
Original titleChoklad
LanguageFinnish
CoauthorsJenna Yli-Knuuttila & Stefan Wettainen ym.
ISBN9789510398623
Condition (K1-K5)K3+ (good +)
Other remarkslittle dents corners, slight skewing on spine
Height (mm)266
Depth (mm)202
Width (mm)31
Weight (g)1156
Tax ClassMarginaaliverotus
Keywordsruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, jälkiruoat, juomat, jäätelö, suklaa, makeiset
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja