Frederic Strauss : Almodovar on Almodovar

As low as €9.00 Original Price €11.50
In stock
Only %1 left
SKU
0877318

Absurdin huumorin mestarina ja intohimon lakeja luotaavana kuviensärkijänä tunnettu Pedro Almodóvar on yksi Euroopan merkittävimmistä elokuvaohjaajista, joka on kulkenut pitkän tien yllätyksellisestä tulokkaasta tunnustetuksi mestariksi. Almodóvar on Almodóvar on syväsukellus ohjaajan tuotannon saloihin ja jatkuvasti uudistuvan luomistyön liikkeeseen. Haastattelut pureutuvat Almodóvarin taiteeseen, elokuvalliseen ilmaisuun ja tuotannon keskeisiin teemoihin, kuten homoseksuaalisuuteen, huumeisiin, transsukupuolisuuteen, hiviin, prostituutioon, pedofiliaan, uskottomuuteen, naisten neurooseihin, yksinäisyyteen ja alkoholismiin. Ohjaaja avautuu lapsuudenmuistoistaan, kommentoi itselleen tärkeitä elokuvia cinefiilin rakkaudella ja esittää henkilökohtaisia tulkintojaan esineistä, kuvista ja henkilöhahmoista.

Teoksessa on myös Pedro Almodóvarin omia esseitä eri aiheista sekä tuottaja Agústin Almodóvarin kirjoitus veljesten välisestä yhteistyöstä. Tekstit avaavat kiinnostavia perspektiivejä Almodóvarin ohjaajakuvaan, ja erittäin hyvin valittu kuvitus tekee oikeutta maestron elokuvien visuaalisuudelle.

Frédéric Straussin haastattelukirjaa pidetään ansiokkaimpana Almodóvarin tuotantoa esittelevänä teoksena, ja myös ohjaaja itse on autorisoinut sen: hän sanoo pitävänsä sitä virallisena elokuvaelämäkertanaan.

More Information
Categories
AuthorFrederic Strauss
TitleAlmodovar on Almodovar
Original titleConversations avec Almodovar
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsmuistelmat, elokuvaohjaajat, elokuva, filmografiat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja