Gail Abbott : Sinisiä ja valkoisia tiloja ja tunnelmia

€8.00
Out of stock
SKU
1082013

Sinistä ja valkoista on käytetty sisustuksissa vuosisatojen ajan. Heleä yhdistelmä on tuttu kauniista Delftin kaakeleista, kiinalaisesta posliinista ja ruutu- ja raitakankaista. Väripari on pitänyt hyvin pintansa ja edelleen ajankohtaisena se on yksi suomalaisten suosikeista.

Sinisistä ja valkoisista on runsaasti sävyjä ja lukemattomina yhdistelminä ne sopivat monenlaisiin koteihin. Gail Abbottin kirja tutustuttaa värikaksikkoon ryhmittelemällä erihenkiset siniset maailmat omiksi luvuikseen.

Klassiset siniset -luku sisältää nostalgisia kuvioita ja muun muassa perinteistä indigonsinistä brodeerauksissa, lakanoissa ja liinoissa. Luku Kantrisiniset vie lempeämpiin sävyihin ja kauniisti kuluneeseen cottage-tyyliin, jalokivisiniset puolestaan intensiiviseen marokkolaiseen ja afrikkalaiseen väridynamiikkaan. Merelliset siniset säväyttävät rantakotien rennontyylikkäillä kuosiyhdistelmillä, joihin pujahtaa mariininsinisen rinnalle ripaus turkoosia. Ulkotilojen siniset taas näyttävät väriduon mahdollisuudet maalatuissa pinnoissa, laatoituksissa ja puutarhassa.

Raikkaasti aihettaan lähestyvä Sinisiä ja valkoisia tiloja ja tunnelmia tarjoaa tuoreen näkökulman väriklassikkoon ja tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon sekä kaupunki- että vapaa-ajankoteihin.

More Information
Categories
AuthorGail Abbott
TitleSinisiä ja valkoisia tiloja ja tunnelmia
PublisherWSOY
Publication year2010
Edition1
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Page count160
Original titleDecorating with blue and white
LanguageFinnish
CoauthorsPirkko Leino
ISBN9789510357873
Condition (K1-K5)K3+ (good +)
Other remarksminor abrasion, some skewing on spine
Height (mm)259
Depth (mm)222
Width (mm)17
Weight (g)840
Tax ClassMarginaaliverotus
Keywordsvärit, sisustus, valkoinen, sininen
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja