Hanna Uusitalo : Pöytähopeat kaapin kätköistä

As low as €37.50 Original Price €42.00
In stock
Only %1 left
SKU
1102065

Suomalaiset hopea-aterimet ja -ottimet, niiden tyylipiirteet ja eri hopeasarjat ensi kertaa yksissä kansissa.

Hopea-aterimet ovat suosittuja lahjoja ja yhä halutumpia keräilykohteita. Pöytähopeat kaapin kätköistä perehdyttää näihin muistoja herättäviin aarteisiin varhaisista lusikanperistä rakastettuihin sarjoihin ja nykymuotoilijoiden aterimiin.

Kirja kertoo harvinaisten aterimien käyttötarkoituksista ja opastaa hopea-esineiden leimojen tunnistamisessa sekä hopean huollossa. Kauniit kuvat rohkaisevat lukijaa kaivamaan pöytähopeat kaapin uumenista ja ottamaan ne käyttöön muulloinkin kuin juhlatilaisuuksissa.

Hanna Uusitalo on antiikkiin ja muotoiluun erikoistunut vapaa toimittaja ja tietokirjailija. Kultaseppäsukunsa perintönä hän on saanut kiinnostuksen vanhoihin aarteisiin ja taidolla käsityönä valmistettuihin esineisiin. Uusitalo on kirjoittanut muun muassa Glorian Antiikkiin usean vuoden ajan. Noomi Ljungdell on ottanut kirjan upeat valokuvat. Tekijöiltä on aiemmin ilmestynyt Keräilijän aarteet -sarjan Koko kansan korut - Pentti Sarpaneva (2013).

More Information
Categories
AuthorHanna Uusitalo
TitlePöytähopeat kaapin kätköistä
LanguageFinnish
CoauthorsNoomi Ljungdell
Tax Class-
Keywordshistoria, antiikkiesineet, muotoilu, hopeasepät, hopeatyöt, hopea, ruokailuvälineet, silverarbeten, formgivning, antikviteter, lusikat, silver, silversmeder, matbestick
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja