Hannele Pokka : Menolippu (EXCELLENT)

As low as €5.50
In stock
Only %1 left
SKU
0107740

Turusen Pirkko muuttaa Helsinkiin ja aloittaa lakiopintonsa oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Taakse jäävät koti Pielisen rannalla Lieksassa, isä, äiti, sisarukset, ukki ja mummo sekä kaverit ja muut rakkaat mullikat. Vaan katsoipa miten hyvänsä, peilistä häntä tuijottaa yhä se sama paksusäärinen, rillipäinen maalaistyttö, joka on ensimmäistä kertaa yksin kaukana kotoa.

Säpinää ja kuohuvia tunteita on luvassa, kun Pirkko tutustuu Rovaniemen villiin ja vapaaseen Irmaan, porvarisperheen mustaan lampaaseen Rolfiin ja "pohojalaaseen" Kalleen, lääketieteen opiskelijaan. Mutta mikä on miehiään Laakson Esko, joka paitsi suututtaa morsiamensa myös nappaa kirkasotsaisen neitokaisen ylioppilaskunnan nuorisoaktivisteihin toteuttamaan keskustapuolueen kaikkien aikojen vaalivoittoa?

Aatteesta ei tingitä, ja solidaarisuutta ja YYA-henkeä riittää yli puoluerajojen, sillä keskenään kähisevien opiskelijoiden yhteisrintama kestää repivätkin linjariidat!

Menolippu on väkevä päiväkirjaromaani murteiden sekamelskassa aikuistuvista nuorista, humoristinen ja koskettava kuvaus suomettumisen, seiväsmatkojen ja energiakriisin aikakaudelta.

More Information
Categories
AuthorHannele Pokka
TitleMenolippu
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja