Irmeli Castren : Nykynaisen hyvinvointiniksit (NEW)

As low as €7.00
In stock
Only %1 left
SKU
0535061

Rintaliivitkö syynä päänsärkyyn? Paranisiko syylä ilmastointiteipillä? Auttaisiko muovilusikka pahanhajuiseenhengitykseen? Onko halpa särkylääke yhtä tehokas kuin kallis? Miksi silmälasien tilaaminen netistä on riski? Voiko vartaloa muokata entistä solakamman näköiseksi muutenkin kuin laihduttamalla"

Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät tästä kirjasta, jossa käydään nainen läpi päästä varpaisiin, hiustenhoidosta selän ja vatsan kautta hyvien kenkien ja sukkien valintaan unohtamatta hyvää unta ja tietoähkyn vaaroja. Opit vaalimaanterveyttäsi ja hyvinvointiasi järkevästi ja rahaa hukkaan heittämättä. Samalla vältät mainonnanluomat terveyden- tai kauneudenhoidon sudenkuopat ja internetin karikot. Netissä on tarjolla paljon väärää tietoa, ja suorastaan varalliset ohjeet leviävät keskustelupalstoilla. Nykynaisen hyvinvointinikseihin voit luottaa huoletta, sillä ne on tarkastanut joukko eri alojen arvostettuja ammattilaisia.

Auenneet varpaanvälit saat nopeasti kuntoon mummon konstilla: kietaise pesun ja huolellisen kuivauksen jälkeen varpaan ympäri pätkä villalankaa, mutta varo kiristämästä lankaa liian tiukalle. Jos villalankaa ei löydy kotoa, apteekista saa puhdistettua lampaanvillaa.

More Information
Categories
AuthorIrmeli Castren
TitleNykynaisen hyvinvointiniksit
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsnaiset, hyvinvointi, terveydenhoito, niksit
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja