Janne Huilaja : Yksikätinen (NEW)

As low as €6.50 Original Price €13.00
In stock
Only %1 left
SKU
0091467

Kirjailija haluaa muuttaa perheineen Lappiin. Pitkäaikainen unelma toteutuu, kun hän ostaa lääkärivaimonsa kanssa syrjäiseltä kylältä entisen kansakoulun. Myös appiukon on määrä tulla mukana, yksinäisenä eläkeläisenä tämä on omiaan katsomaan tyttären perään. Tilaahan vanhalla kansakoululla riittää.

Koulua asuttavaksi remontoidessaan kirjailija löytää uudelleen kädentaitonsa ja nauttii käytännön töistä. Ympäröivän luonnon rauha ja yksinkertainen elämäntapa saavat kirjoitustyön jälleen luistamaan.

Mutta paikassa on jotain outoa ja pahaenteistä. Henkihieverissä kituva kylä ei ota tulokkaita pelkästään suopeasti vastaan. Vähitellen käy ilmi, että koululla on aiemmin tapahtunut jotain karmivaa.

Selittämättömällä tavalla menneisyys vaikuttaa koulun uusien asukkaiden elämään. Levottomuutta herättää myös yksikätinen sotainvalidi, josta ei helpolla ota selvää mikä hän on miehiään.

Janne Huilaja hahmottelee romaanissaan taidokkaasti idyllin, joka kääntyy yllättäen painajaiseksi. Tempaako koulun kirous myös kirjailijan perheen syöveriinsä?

More Information
Categories
AuthorJanne Huilaja
TitleYksikätinen
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja