Jouni Heinonen : Mainejohtaja (NEW)

As low as €13.00
In stock
Only %1 left
SKU
0868648

Maine on rynninyt viimeisen viiden vuoden aikana yritysmaailmaan voimalla. Takana ovat Enronista alkanut yritysskandaalien aalto, Suomessa sisäpiirioikeudenkäynnit ja esimerkiksi metsäteollisuuden kartellisyytökset. Kun yritysjohtajia viedään käsiraudoissa ja Wall Streetin rahoitusjätit maksavat jättikorvauksia välttääkseen oikeudenkäynnit, tuskin kukaan voi väittää, ettei maineella olisi merkitystä.

Maineella on myös positiivinen puolensa. Hyvästä maineesta on tullut entistä tärkeämpi kilpailutekijä. Tutkimukset kertovat, että mainetta pidetään yhtenä merkittävimmistä yrityksen menestystekijänä ja maineen merkitys on koko ajan kasvussa.

Mainejohtaja-teoksessa suomalaiset huippujohtajat kertovat, mitä yrityksen maine heille merkitsee ja miten heidän yrityksessään mainetta rakennetaan ja ylläpidetään. Nämä mainejohtajat paljastavat kokemuksiaan ja näkemyksiään mm. sijoittajasuhteista, työntekijöiden arvostuksesta, asiakkaiden mielipiteiden merkityksestä sekä johtajan persoonan vaikutuksesta maineeseen. Ääneen pääsevät Kirsti Paakkanen, Pertti Huuskonen, Einari Vidgrén, Kim Gran, Hannu Penttilä, Heikki Allonen ja Roger Talermo sekä 4 muuta ykkösketjun johtajaa. Johtajien haastatteluja taustoitetaan mainetutkimuksen tuloksilla ja eri yritysten maineen kehityksellä.

More Information
Categories
AuthorJouni Heinonen
TitleMainejohtaja
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsjohtajuus, yritysstrategiat, yritysjohtajat, maine
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja