Jyrki Jahnukainen : Kalamiehen pikkujättiläinen

€45.00
Out of stock
SKU
0851293

Missä kalat ovat nyt? Mistä isot pedot löytyvät? Miten niitä pyydetään? Millaiset välineet kannattaa hankkia? Mitä lupia tarvitaan?

Kalamiehen pikkujättiläinen on vuonna 1997 ilmestyneen Kalamiehen käsikirjan kauttaaltaan uudistettu ja ajantasaistettu laitos. Se on suomalaisen kalastuksen suurteos, joka tietää kaiken olennaisen modernista urheilu- ja vapaa-ajan kalastuksesta.

Eri kalastustapojen lisäksi teos kertoo laajasti mm. kalojen biologiasta, elintavoista ja käyttäytymisestä, pyyntipaikoista ja -olosuhteista, saaliin käsittelystä, ennätysvonkaleista sekä kalastamisen pelisäännöistä. Seikkaperäistä ja innostavaa tekstiä täydentävät havainnolliset piirrokset ja valokuvat, joita kirjassa on yli tuhat.

Vaikka kirja vie lukijan syvälle kalastuksen hienouksiin, ei nuoria ja aloittelijoitakaan ole unohdettu. Jokaiseen kalastusmuotoon johdattaa tiivis pikaopas "Näin pääset alkuun".

Jyrki Jahnukainen ja Veikko Rinne ovat Suomen tunnetuimpia kalastuskirjailijoita. Kummallakin on yli 50 vuoden kokemus kalavesiltä. Kalamiehen pikkujättiläisessä heillä on apunaan joukko eri kalastusmuotojen arvostetuimpia taitajia: Onni Juvonen, Teemu Mäkelä, Jari Rannisto, Tero Ronkainen, Ilkka Sailo, Markku Tiusanen ja Juha Vainio.

More Information
Categories
AuthorJyrki Jahnukainen
TitleKalamiehen pikkujättiläinen
PublisherWSOY
Publication year2010
Edition3
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Page count664
LanguageFinnish
ISBN9789510309964
Condition (K1-K5)K4- (excellent -)
Other remarksslight abrasion edges and corners, old price tag in back
Height (mm)254
Depth (mm)212
Width (mm)40
Weight (g)2130
Tax ClassMarginaaliverotus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja