Kajsa Ingemarsson : Vettä vain

As low as €4.00 Original Price €6.00
In stock
Only %1 left
SKU
0143980

Ruotsin viihdekuningatar kuvaa humoristisesti ja ymmärtäen glamoröösiä julkkiselämää mutta myös menestyksen varjopuolia.

Huippusuosittu kirjailija Stella Friberg on saanut kaiken, mistä nainen voi haaveilla: hänellä on komea ura, unelmien poikaystävä, kallis auto ja oma hevonen sekä upea asunto Östermalmilla. Hänen kirjansa nuoresta itsenäisestä yksityisetsivästä Franciska Falkesta ovat myyntilistojen kärjessä niin Ruotsissa kuin ulkomaillakin.

Juuri kun Stellan pitäisi aloittaa dekkarisarjan päätösosan kirjoittaminen, kylpyhuoneessa ilmenee vesivahinko. Tästä alkaa odottamattomien tapahtumien sarja, joka myllertää hänen elämänsä. Poikaystävä, tv-kokki Fredrik paljastaa nurjan puolensa, ja Stellan kannoille liimautuu fani, joka uskoo olevansa hänen kirjojensa päähenkilö. Kun vielä remontti painaa päälle, Stellan luovuus menee aivan tukkoon. Iltapäivälehdet kärkkyvät yksityiskohtia hänen elämästään, ja vastoinkäymisten salailu johtaa surkuhupaisiin tilanteisiin. Lopulta Stellan on määriteltävä elämänsä uudelleen.

More Information
Categories
AuthorKajsa Ingemarsson
TitleVettä vain
Original titleBara vanligt vatten
LanguageFinnish
CoauthorsSanna Manninen
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja