Kathy Reichs : Maanantain murheet

Special Price €6.50 Original Price €10.00
Out of stock
SKU
0124937

TV-sarjasta Bones tutuksi tullut kuolinsyyntutkija Temperance Brennan saapuu joulukuun ankeudessa Montréaliin todistaakseen asiantuntijana murhaoikeudenkäynnissä. Ennen oikeudenkäyntiä Brennan tekee vanhan pizzerian rottia vilisevässä kellarissa kauhistuttavan löydön: pimeydessä lepäävät kolmen tuntemattoman nuoren naisen jäännökset. Luurankojen lähistöltä löytyneiden vanhojen nappien perusteella murharyhmän spesialisti Luc Claudel uskoo vainajien olevan 1800-luvulta ja sanoutuu irti tapauksesta - muinaishistoria kuuluu hänen toimialueensa ulkopuolelle.

Jokin ei silti tunnu täsmäävän: Tempe tutkii luut ja selvittää vainajien taustat. Löydösten perusteella Claudel joutuu perumaan sanansa, sillä hänellä on käsissään kolme äskettäin tehtyä murhaa. Samaan aikaan etsivä Andrew Ryan käyttäytyy oudosti. Mitä ovat nuo suljettujen ovien takana käydyt salaiset puhelut, ja miksi mies katoaa juuri, kun Tempe on uskaltanut toivoa häntä osaksi arkeaan? Tempe valmistautuu kohtaamaan tulevat yönsä vain kissansa Birdie seuranaan.

Etsiessään vastauksia mysteereihin niin työssään kuin yksityiselämässään hän sotkeutuu rikoksien verkkoon, josta ei löydä pakotietä. Naisia on kadonnut tietymättömiin ja pahin on vasta edessä... onko myös Tempe murhaajan tähtäimessä?

More Information
Categories
AuthorKathy Reichs
TitleMaanantain murheet
PublisherWSOY
Publication year2008
Edition2
BindingHardcover with dust jacket (hardcover)
Page count331, (1)
Original titleMonday mourning
LanguageFinnish
CoauthorsJukka Jääskeläinen
ISBN9789510339619
Condition (K1-K5)K4- (excellent -) check dust jacket condition below
Dust jacket conditionMinor wear
Other remarksslight abrasion covers
Height (mm)225
Depth (mm)150
Width (mm)26
Weight (g)464
Tax ClassMarginaaliverotus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja