Kenneth D. Alford : Natsimiljonäärit

Special Price €6.50 Original Price €7.50
Out of stock
SKU
0900151

Tämä kirja on tarina ahneudesta, himosta, valheista, kavalluksista, petollisuudesta ja murhaamisesta.

Saksalaiset SS-upseerit ahtoivat toisen maailmansodan viimeisinä päivinä junia ja autoja täyteen kultaa, rahaa ja koruja ja pakenivat Itävallan Alpeille. Liittoutuneiden tutkimukset toivat päivänvaloon vain lastuja tästä kultavuoresta. Mitä lopulle tapahtui, ja miten kohtalo kuljetti näitä miehiä"

Natsimiljonäärit nojaa julkaisemattomiin ja äskettäin salassapidosta vapautuneisiin alkuperäisdokumentteihin. Teos tarjoaa uusia näkökulmia SS-varkaiden mieliin ja menettelytapoihin. Mitä tapahtui niille valtaville rikkauksille, joita natsit ryöstivät miehitetystä Euroopasta"

Teos punoutuu muun muassa suurimpien rahankätkijöiden kuten SS-everstiluutnantti Adolf Eichmannin, SS-eversti Josef Spacilin ja SS-kapteeni Franz Konradin johtamiin salaisiin operaatioihin.

Heinrich Himmlerin johtama SS oli rikastunut muun muassa ryöstöretkillä miehitetyillä alueilla ja kauppaamalla juutalaisia. SS-everstiluutnantti Kurt Becherin ja sionisti Rudolf Kastnerin välisissä kaupoissa Budapestissä tuhansia sieluja vaihdettiin kultaan, koruihin ja rahaan. Monet saksalaiset kantoivat näitä salaisuuksia toisen maailmansodan loppupäivinä, jotkut hautaansa saakka.

More Information
Categories
AuthorKenneth D. Alford
TitleNatsimiljonäärit
PublisherGummerus
Publication year2012
Edition5
BindingPaperback (softcover)
Page count373
Original titleNazi millionaires
LanguageFinnish
ISBN9789512089567
Condition (K1-K5)K4- (excellent -)
Other remarkslittle bend marking on front cover
Height (mm)210
Depth (mm)134
Width (mm)27
Weight (g)404
Tax ClassMarginaaliverotus
Keywordshenkilöhistoria, kansallissosialismi, rikokset, natsit
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja