Keventäjän kirja

As low as €9.00 Original Price €10.50
In stock
Only %1 left
SKU
0872242

Keventäjän kirja tarjoaa runsaasti tietoa lihomisesta ja laihtumisesta, mutta ennen kaikkea se antaa aineksia omiin oivalluksiin - todellinen muutos kun vaatii aina jonkinlaista havahtumista ja asioiden näkemistä uudessa valossa. Oivallus voi syntyä itsestään, mutta sitä voi myös herätellä. Vasta havahtuminen murtaa esteitä, jotka ovat aikaisemmin voineet näyttää ylitsepääsemättömiltä.

Laihdutuskuuri on huono ajatus. Laihduttelu - toistuvat kuurit ja painon sahaaminen edestakaisin - voi olla suorastaan haitallista terveydelle. Painon pudottaminen on hyväksi vain silloin, kun siihen pyritään muutoksilla, joista voi tulla elämäntapa. Pakkoliikunnasta tai nälässä kituuttamisesta ei ole tällaiseksi elämäntavaksi.

Keventäjän kirja opastaa viisaaseen kohtuuteen. Tavoitteena ei ole suistaa elämää raiteiltaan vaan ohjata sitä pikkuhiljaa uuteen suuntaan. Muutosta kannattaa pohtia kunnolla ja tehdä asioita yksi ja kaksi kerrallaan. Vain tällä tavoin löytää sellaisia uusia syömisen ja liikkumisen tapoja, joiden kanssa on vähintään yhtä hyvä elää kuin ennenkin.

Keventäjän kirja liittyy internetissä toimivaan MTV3:n suosittuun Keventäjät-painonhallintapalveluun. Keventäjien asiantuntijaryhmä: liikunnan ja ravitsemuksen asiantuntija Mikael Fogelholm, ruokatoimittaja Kati Nappa, ravitsemusterapeutti Anette Palssa, lääkäri Kirsi Pietiläinen ja kuntovalmentaja Mikko Rantala.

More Information
Categories
TitleKeventäjän kirja
LanguageFinnish
CoauthorsMikael Fogelholm & Paula Mannonen
Tax Class-
Keywordsravitsemus, laihdutus, painonhallinta, lihavuus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja