Lauri Nummenmaa : Käyttäytymistieteiden tilastolliset menetelmät (advance copy)

€35.00
Out of stock
SKU
1369822

Lähes kaikki käyttäytymistieteellinen tutkimus perustuu nykyään tutkimusaineiston numeeriseen käsittelyyn. Tässä kirjassa esitellään tarvittavat tilastolliset analyysimenetelmät sekä niiden sovellukset SPSS-ympäristössä.

Kirja selostaa kvantitatiivisen tutkimuksen työvaiheet suunnittelusta tilastollisten analyysien tekemiseen ja raportointiin. Menetelmien teoreettiset perusteet esitellään täsmällisesti, mutta niin yksinkertaisesti ja havainnollisesti, ettei niiden ymmärtäminen edellytä laajoja matematiikan taitoja.

Ohjelmistoesimerkit sisältävät selkeät, kuvitetut SPSS-analyysin ja tulosteiden tulkinnan ohjeet. Esimerkkien avulla vasta-alkajakin ymmärtää tavallisimpia tilastollisia menettelyjä ja pääsee analysoimaan tutkimusaineistoja itsenäisesti.

Teos soveltuu tilastollisten menetelmien perusoppikirjaksi ainakin käyttäytymis-, yhteiskunta- ja lääketieteellisille aloille. Kattavuutensa ja monipuolisten esimerkkiensä ansiosta kirja sopii paitsi opiskelijan ensimmäiseksi tilastotieteen oppikirjaksi myös varttuneemman tutkijan hakuteokseksi.

More Information
Categories
Special propertySample
AuthorLauri Nummenmaa
TitleKäyttäytymistieteiden tilastolliset menetelmät
PublisherTammi
Publication year2006
Edition1-2
BindingPaperback (softcover)
Page count392
CoauthorsMartti Lepistö
ISBN9789512652037
Condition (K1-K5)K3- (good -)
Other remarkssome abrasion covers, some pencil markings on pages
Height (mm)238
Depth (mm)170
Width (mm)21
Weight (g)746
Tax ClassMarginaaliverotus
Keywordskäyttäytyminen, tilastotiede, tilastotieteet
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja