Leif G. W. Persson : Putoaa vapaasti kuin unessa

As low as €4.50
In stock
Only %1 left
SKU
0837621

Ruotsalainen kirjailijalegenda kaivautuu menestystrillerissään maansa rikoshistorian tunnetuimman murhatapauksen suljettuihin poliisitutkimuksiin

Yksinäinen mielipuoli, joka täysin sattumalta törmää vartioimattomaan pääministeriin keskellä yötä keskellä kaupunkia, taskussaan pikkuporsaan kokoinen revolveri. Miten tavallista sellainen on"

Keskusrikospoliisin päällikkö Lars Martin Johansson on mies, joka ei usko sattumiin. Eikä Christer Petterssonin syyllisyyteen. Hän uskoo, että pääministeri Olof Palmen murhan tutkimus on ollut 21 vuotta väärällä pohjalla. Arvausleikkien aika on ohi.

Johansson päättää koota terävimmistä tutkijoistaan salaisen ryhmän, jonka tehtävänä on tarkastella valtavaa materiaalia tuoreesta näkökulmasta. Kun uusi tutkimuslinja alkaa hahmottua, poliisit joutuvat vaikean kysymyksen eteen: jos heidän epäilyksensä on oikea, voivatko he sittenkään paljastaa totuutta"

Putoaa vapaasti kuin unessa ilmestyy kesäkuussa myös äänikirjana. Romaani päättää trilogian, jonka edelliset osat ovat Kesän kaipuusta hyiseen viimaan ja Toinen aika, toinen elämä.

More Information
Categories
AuthorLeif G. W. Persson
TitlePutoaa vapaasti kuin unessa
Original titleFaller fritt som i en dröm
LanguageFinnish
CoauthorsKari Koski
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja