Markku Uusipaavalniemi : M15 ja curlingin taito

As low as €4.00
In stock
Only %1 left
SKU
0182293

Markku Uusipaavalniemi nousi sankariksi johtamalla Suomen curlingjoukkueen hopealle Torinon talviolympialaisissa. Sen jälkeen hänen hahmonsa on saavuttanut myyttiset mittasuhteet ja alkanut elää omaa elämäänsä esimerkiksi netissä. Myös curlingin suosio on kovassa nousussa, joten tietoja pelistä, säännöistä, taktiikasta ja harrastusmahdollisuuksista tarvitaan.

Kirjassa luodaan katsaus Markku Uusipaavalniemen elämänvaiheisiin ja kerrotaan, miten hänestä tuli M15. Curlingista kerrotaan kaikki niin lajin historiasta kuin nykyisyydestäkin, säännöistä, strategioista, kentästä, välineistä ja varusteista. Nyt selviää, millaisia pitää olla jään, kiven ja kentän sekä miksi ja miten oikeaoppisesti harjataan. Mukana on runsaasti Uusipaavalniemen strategiaohjeita ja omakohtaisia kokemuksia, muistoja sekä kommentteja siitä, miten curlingin henki vaikuttaa jäällä ja muussa elämässä.

Markku Uusipaavalniemi on syntynyt 23.marraskuuta 1966 Karkkilassa ja on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Suomen curlingmaajoukkueen kapteenina lähes kaikissa arvokilpailuissa. Uusipaavalniemi asuu Hyvinkäällä, ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kolme lasta. Kirjan pilke silmäkulmassa kirjoitetuista teksteistä vastaa Alivaltiosihteeristä tuttu Jyrki Liikka.

More Information
Categories
AuthorMarkku Uusipaavalniemi
TitleM15 ja curlingin taito
LanguageFinnish
CoauthorsJyrki Liikka
Tax Class-
Keywordsurheilijat, henkilökuvat, curling
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja