Matti Yrjänä Joensuu : Harjunpää ja rakkauden nälkä

Special Price €4.00 Original Price €5.50
Out of stock
SKU
0161035

Harjunpää ja pyromaani kertoo oudosta tulipalojen sarjasta, Harjunpää ja kapteeni Karhu Kruununhaassa kuolleen nuoren naisen tapauksesta ja Harjunpää ja ahdistelija ulkoilupuistoissa naisia vaanivasta miehestä. Harjunpää ja poliisin poika on tarina nuorten tekemästä henkirikoksesta, Harjunpää ja heimolaiset romanien ja valtaväestön välisestä konfliktista ja Harjunpää ja rakkauden lait huijari-rakastajan etsinnästä. Harjunpää ja kiusantekijät -dekkarissa menestyjän ja häviäjien maailmat törmäävät kohtalokkaasti. Harjunpää ja rakkauden nälkä -tarinassa poliisi on ymmällään helsinkiläisissä asunnoissa öisin vierailevasta oudosta kulkijasta ja Harjunpää ja pahan pappi -kirjassa metroasemien mystisistä onnettomuuksista.

"Joensuu on juuri se dekkarikirjailija, jonka teokset nostivat koko kirjallisuudenlajin sille kuuluvaan arvoon. Parasta Joensuun proosassa on se yksinkertaisin ja samalla vaikein: ihmisen näkeminen ja hänen tuntojensa oivaltaminen." - Antti Majander Helsingin Sanomissa.

Matti Yrjänä Joensuu (s. 1948) on poliisin työn asiantunteva ja realistinen kuvaaja, joka näyttää kirjoissaan todellisuuden rikoksen takana. Hän on saanut lukuisia palkintoja, ja hänen teoksiaan on käännetty yli kymmenelle kielelle. Niistä on tehty myös elokuvia, televisiosarjoja, näytelmiä ja kuunnelmia.

More Information
Categories
AuthorMatti Yrjänä Joensuu
TitleHarjunpää ja rakkauden nälkä
PublisherOtava
Publication year2007
Edition1
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Page count429
LanguageFinnish
SeriesHarjunpää 8
ISBN9789511217152
Condition (K1-K5)K3+ (good +)
Other remarkslittle abrasion, hieman naarmuja kansissa
Height (mm)206
Depth (mm)149
Width (mm)29
Weight (g)490
Tax ClassMarginaaliverotus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja