Nauti kodistasi

Special Price €10.00 Original Price €15.00
Out of stock
SKU
0390975

Sulje silmäsi ja kuvittele mielessäsi unelmien koti. Onko keittiössä valtava ruokapöytä ja eriparituolit? Löytyykö ullakolta kylpyhuone ja olohuoneesta espressobaari? Aivan mahdollista!

Nauti kodistasi kertoo, kuinka teet asumisunelmistasi totta. Valitse ensin aineksia eri tyyleistä, sekoita joukkoon omia suosikkivärejäsi ja lempiesineitäsi ja kokoa toiveistasi taulu. Värikartoista, upeista huonekuvista ja pohjapiirrosmalleista saat hauskoja ideoita ja tärkeitä käytännön vinkkejä tauluusi. Suunnittelu jatkuu pohjapiirrosleikillä: kirjasta löydät kalustekuvat ja mittapaperia kalustesommittelua varten. Kopioi mallit ja piirrä vaihtoehtoja, kunnes olet takuulla tyytyväinen. Nyt voit käydä huone huoneelta asuntosi kimppuun.

Yleisiin sisustusongelmiin kirja tarjoaa harkittuja ratkaisuja. Kun mietit, miten pieni ja kapea huone saadaan näyttämään suurelta ja valoisalta, mitä tehdään kalusteiden kanssa, kun muutetaan suurempaan kotiin, ja mihin ihmeeseen televisio piilotetaan, löydät vastaukset kirjasta kuvin ja sanoin. Pian huomaat, kuinka toiveistasi on tullut totta!

More Information
Categories
TitleNauti kodistasi
PublisherWSOY
Publication year2010
Edition1
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Page count191
Original titleEnjoy your home
LanguageFinnish
CoauthorsTiina Talvitie
ISBN9789510366172
Condition (K1-K5)K4 (excellent)
Other remarksit's possible to detect very minor abrasion covers
Height (mm)250
Depth (mm)216
Width (mm)18
Weight (g)876
Tax ClassMarginaaliverotus
Keywordssisustus, sisustussuunnittelu, interiöörit, tilasuunnittelu
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja