Panu Karhunen : Kokoliha-Karhunen : ruokaa porsaan jokaisesta osasta

€12.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-KOKO-DFDB43

Kokoliha-Karhusen tavoitteena on valmistaa ateria porsaan jokaisesta osasta. Hän aloittaa keittiössään korvista ja on tyytyväinen vasta kun on päässyt tekemään saparosta maukasta grilli-illallista. Pataan ja lautaselle päätyvät paitsi perinteiset ruhonosat, kuten sisäfilee ja kassler, myös erikoiset elimet. Lavasta syntyy nyhtöpossua, kulmapaistista kebabia, päästä naamarulla ja keuhkoista filippiiniläistyylistä pataa.

Porsas pala palalta on kirja ruoanlaiton harrastajalle. Lukija pääsee Karhusen mukaan, kun tämä etsii ruhonosia ja tilaa lihakauppiaalta erikoisia raaka-aineita. Karhunen kertoo rehellisesti ja huumorin siivittämänä myös epäonnistumisistaan. Vaikka amatöörin keittiössä matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä, yllättävän usein lopputulos on varsin syötävä ellei jopa herkullinen.

Kirja antaa vapaa-ajankokille sopivia tehtäviä viikonlopun kokolihakerhoa varten. Mukana tulee tehtävälista, josta voi ruksata käyttämänsä osat. Toimittajana Karhunen on tutkinut, missä maailman ruokakulttuureissa erikoisuuksia osataan käyttää, ja imenyt vaikutteita monelta suunnalta. Ota vastaan Kokoliha-Karhusen haaste ja tee ruoaksi kokonainen sika!

Kun Kokoliha-Karhunen riisuu essun, hän on Ilta-Sanomien ISTV:n toimituksen esimies. Panu Karhunen pitää ruoanlaitosta lähes yhtä paljon kuin syömisestä. Kirjan pohjana hänen suosittu bloginsa, jota julkaistaan Ilta-Sanomien nettisivuilla. Blogille on kertynyt eri lukijoita sen aloituksen jälkeen lähes puoli miljoonaa.

More Information
Categories
AuthorPanu Karhunen
TitleKokoliha-Karhunen : ruokaa porsaan jokaisesta osasta
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsruokaohjeet, liharuoat, Sianliha, sika
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja