Paula Bagge : Sisustus luo kodin : kaksion 3 tyyliä: moderni, boheemi ja kantri

As low as €8.00 Original Price €10.00
In stock
Only %1 left
SKU
0455886

Taio kaksiosta unelmakoti!

Upean kodin voi tehdä pieniinkin tiloihin. Suomalainen toimivapohjainen kaksio tarjoaa hyvän perustan rohkeille ja persoonallisille ratkaisuille.

Sisustus luo kodin sisältää kolme samaan asuntoon tehtyä elämänmakuista sisustusta. Ensimmäisessä ote on modernin raikas, toisessa vallitsee räiskyvä boheemisuus, kolmannessa heleä maalaishenki. Tyyli ja tunnelma ovat kaikissa pääosassa käytettiinpä kalustuksena designuutuuksia tai kustavilaismööpeleitä. Kirjan sisustukset ovat ennen kaikkea yksityiskohtien ja yhdistelemisen taidetta: niissä leikitellään pikkuesineillä, mehevillä väreillä, tekstiileillä, peileillä, kukilla… kaikella sellaisella, mitä on mahdollista käyttää myös vuokrakodissa sen perusratkaisuja muuttamatta. Kuhunkin sisustukseen on lisäksi suunniteltu tyyliin sopiva menu, jonka ruokaohjeet sisältyvät kirjaan.

Lifestyletoimittaja Paula Bagge on opiskellut kansainväliseksi sisustajaksi Suomessa ja Englannissa ja erikoistunut myös puutarhan sisustamiseen. Hänen sisustusjuttujaan on ilmestynyt niin alan johtavissa aikakauslehdissä kuin sanomalehdissäkin. Bagge on luonut käsitteen romuromantiikka: hänen sisustuksissaan on aina tarjolla uuden ohella vanhaa, kierrätettyä, kulunutta ja korjattua.

More Information
Categories
AuthorPaula Bagge
TitleSisustus luo kodin : kaksion 3 tyyliä: moderni, boheemi ja kantri
LanguageFinnish
CoauthorsMartti Järvi
Tax Class-
Keywordsruokaohjeet, sisustus, interiöörit
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja