Paula Havaste : Joulupukin tarina

Special Price €8.50 Original Price €11.00
Out of stock
SKU
0890563

Miten Joulupukki löysi tehtävänsä, miten tontut löysivät Korvatunturille? Mistä Joulumuori puuropatoineen ilmestyi? Entä kuka hoitaa metsän eläimiä, kuka Joulupukin poroja? Mitä Joulupukin tuvassa puuhataan ennen ja jälkeen ihmeellisen taikavoimaisen jouluyön"

Suuressa suomalaisessa saturomaanissa kerrotaan Joulupukin tarina. Se on täynnä Lapin lumoa, revontulia, tuntureita, kesäöitä ja vitivalkeita lumihankia. Siinä on klassisen satutarinan hehkua ja kaunis sanoma ystävyydestä ja lempeydestä. Se on myös kertomus siitä, kuinka pienikin voi pystyä sankaruuteen, kun on voitettava kauhea loitsiva Staalo, joka uhkaa lopettaa joulun.

Paula Havaste on aiemmin kirjoittanut kolme myyntimenestykseksi noussutta historiallista romaania. Lastenkirjallisuus on ollut hänen erikoisalaansa, jota hän on tutkinut, opettanut, kääntänyt, toimittanut ja arvostellut lehtiin. Nyt hän debytoi ensimmäisellä lastenkirjallaan.

Suloiseen ja vauhdikkaaseen seikkailukertomukseen Joulupukista yhdistyy hauskalla tavalla tietoa Lapista ja suomalaisesta kansanperinteestä.

Kirjailija, filosofian tohtori Paula Havaste on Tiedekeskus Heurekan ohjelmapäällikkö ja kolmilapsisen perheen äiti. Hän on syntynyt ja viettänyt lapsuutensa Rovaniemellä ja asuu nykyään Nurmijärvellä. Havasteen esikoisromaani Kymmenen onnen Anna ilmestyi 2003 ja sai innostuneen vastaanoton. Hänelle myönnettiin sen perusteella nuorelle lupaavalle kirjailijalle jaettava Kalle Päätalo -palkinto sekä Laila Hietamiehen stipendi. Sarjan muut romaanit ovat Kotasavun Marja (2004) ja Lapinmaan Nilla (2005).

More Information
Categories
AuthorPaula Havaste
TitleJoulupukin tarina
PublisherGummerus
Publication year2006
Edition2
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Page count181, (2)
LanguageFinnish
CoauthorsRiikka Jäntti
ISBN9512070294
Condition (K1-K5)K4- (excellent -)
Other remarksslight abrasion
Height (mm)206
Depth (mm)139
Width (mm)18
Weight (g)414
Tax ClassMarginaaliverotus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja