Sale

Robin McGraw : Sydämestäni

Regular Price: €10.00

Special Price €5.50

* Required Fields

Additional Info

Additional Info

Author Robin McGraw
Title Sydämestäni
Publisher Päivä
Publication year 2007
Edition 1
Binding Hardcover with cover picture (kovakantinen)
Page count 231
Original title Inside my heart
Language Finnish
Coauthors Merja Pitkänen
ISBN 9789524752282
Condition (K1-K5) K3 (good)
Other remarks kirja pääosin oikein hyvässä kunnossa, mutta kannet on sidottu sivuihin vinoon ja osalla sivuista teksti on hieman vinossa.
Other remarks Kirja pääosin oikein hyvässä kunnossa, mutta kannet on sidottu sivuihin vinoon, osalla sivuista teksti on hieman vinossa.
Back cover blurp OLET NÄHNYT HÄNET televisiossa miehensä, "tohtori Philin", ohjelmissa. Nyt on aika keskustella hänen itsensä kanssa: Sydämestäni kirjassa Robin McGravv puhuu ihmiseltä ihmiselle innostaen tietoisiin valintoihin, jotka johtavat entistä rikkaampaan, onnellisempaan ja merkityksellisempään elämään. Robin kuvaa lapsuusvuosiaan, seurusteluaikojaan ja avioliittoaan, kahden pojan kasvattamista ja oman asemansa omaksumista miesten maailmassa. Hän on saanut osansa ahdistuksista, mutta ei ole suostunut sivustaseuraajaksi. Samalla kun hän kertoo syvästä uskostaan Jumalaan, hän rohkaisee lukijaa tekemään valintoja, joista heijastuvat syvällä sydämessä olevat, kaikkein tärkeimmät asiat ja suurimmat tavoitteet. Vaikka Robin McGraw on naimisissa tohtori Philin, "Amerikan terapeutin" kanssa, hän on itsenäinen nainen. Sydämestänikirja vie lukijan tämän hauskan, kipakan ja viisaan naisen tarinaan — naisen, joka on ylpeänä ainutlaatuisuudestaan hyväksynyt vahvasti oman identiteettinsä.
Height (mm) 220
Width (mm) 22
Depth (mm) 140
Weight (g) 324.0000
Tax Class margin scheme, no deductible VAT
Postal fee (domestic)) 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Keywords muistelmat, julkisuuden henkilöt, aviopuolisot, psykologit

The Strongest in Finland Platinum 2014-2019

  Loading...