Satu Aalto (toim.) : Suuri perinnekirja : suomalaista juhlaperinnettä ennen ja nyt

€10.00 Original Price €15.50
In stock
Only %1 left
SKU
0306772

Miksi noita-akat lentävät pääsiäisenä? Miten hyviä laskiaispullia valmistetaan? Kauanko lippu saa olla juhannuksena salossa? Kauanko polttareita on vietetty Suomessa? Miten vanhojen päivänä pukeudutaan"

Kodin juhlien koko kirjo juhannuksesta jouluun, häistä hautajaisiin. Suuri perinnekirja kertoo hauskalla ja havainnollisella tavalla merkkipäivien vietosta ennen ja nyt. Mukana ovat paitsi kaikki tutut juhlapäivät - pääsiäinen, helluntai, juhannus, itsenäisyyspäivä, joulu - myös monet uudemmat ja oudommat merkkipäivät kuten karkauspäivä, unikeonpäivä, mikkelinpävä, Lucian päivä, ystävänpäivä ja halloween, sekä tietysti kaikki sukujuhlat.

Suuri perinnekirja tekee selkoa juhlan alkuperästä, juhlatavoista, ruuista, pukeutumisesta, musiikista ja ilonpidosta, koristelusta ja lahjoista. Se sisältää pyhäpäiviin liittyvistä henkilöistä kertovia juttuja ja anekdootteja, lauluja, leikkejä ja askarteluohjeita, taikoja, uskomuksia ja ruokareseptejä. Eli kaiken mitä suomalaisista juhlista tulee tietää.

More Information
Categories
AuthorSatu Aalto (toim.)
TitleSuuri perinnekirja : suomalaista juhlaperinnettä ennen ja nyt
LanguageFinnish
CoauthorsSatu Aalto
Tax Class-
Keywordsperinne, juhlat, kalendaariperinne, juhlaperinne
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja