Scott L. Montgomery : Kuu : maan kiehtova seuralainen

€18.00
Out of stock
SKU
1011206

Kuu on yötaivaan suurin ja muuttuvin kappale, ja sillä on ollut keskeinen osa uskonnossa, tarustossa, taiteessa ja tieteessä. Kuu-kirja on kunnianosoitus historialle, jonka tuloksena olemme oppineet ymmärtämään ja arvostamaan lähiseuralaisemme todellista luonnetta.

Kauniin ja mielikuvia herättävän kirjan ensimmäinen luku käsittelee Kuuhun liittyviä merkityksiä ja mysteerejä: Kuuta on pidetty jumaluuden ja mielikuvituksellisten olentojen tyyssijana, onnellisten unelmien ja hulluuden synnyttäjänä. Ensimmäisessä luvussa seurataan edelleen, kuinka matematiikka ja tähtitiede osoittivat Kuun olevan luonnonlakien alainen satelliitti ja kerrotaan, kuinka kaukoputki paljasti sen kasvonpiirteet.

Toinen luku esittelee yksityiskohtaisesti avaruuskilpaa Kuuhun. Kolmas luku, Tehtävä täytetty, näyttää huikean tarkkojen valokuvien avulla, miten Apollo-ohjelma teki totta vanhasta unelmasta päästä Kuuhun. Viimeinen luku esittelee keskeistä tietoa Kuusta, mukaan lukien kuukartat.

Kirjassa on mittava määrä loistavia valokuvia sekä kuvia ihmisen tekemistä luomuksista ja taideteoksista, jotka paljastavat lukijalle Kuuhun liittyviä arvoituksia, mytologiaa ja luonnontieteiden saavutuksia.

More Information
Categories
AuthorScott L. Montgomery
TitleKuu : maan kiehtova seuralainen
PublisherTammi
Publication year2009
BindingHardcover with dust jacket (hardcover)
Page count256
Original titleMoon
LanguageFinnish
CoauthorsJorma Keskitalo
ISBN9789513146665
Condition (K1-K5)K4- (excellent -) check dust jacket condition below
Dust jacket conditionPienoista kulumaa reunoilla, muuten erinomainen
Other remarksslight abrasion corners
Height (mm)265
Depth (mm)256
Width (mm)24
Weight (g)1412
Tax ClassMarginaaliverotus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja