Seppo Kuusela : Hyppyheitto : Seppo Kuuselan tarina

As low as €7.50 Original Price €13.00
In stock
Only %1 left
SKU
1039876

Hyppyheitto - Seppo Kuuselan tarina matkaa seitsemän vuosikymmentä aina Norssin jumppasaleista ja Eläintarhan kentältä Budapestin, Belgradin ja Istanbulin koripallon EM-kisanäyttämöille. Töölöläissyntyinen Seppo Kuusela (s. 1934) kerää jälleenrakennusvuosina palkintokaappiinsa Suomen mestaruuksia niin yleisurheilussa, jalkapallossa kuin käsipallossakin ennen kuin asettuu suurimman rakkautensa, koripallon pariin.

Mikko Taatilan kirjoittama lennokas elämäkerta kuvaa Kuuselan nousua maan koripalloilijoiden kärkikastiin sekä hänen myöhempää uraansa valmentajana. Osansa saavat myös helsinkiläisen koripallon kiivaat valtataistelut Panttereiden ja HKT:n välillä, EM-kisamatkat sodasta toipuviin Itä-Euroopan maihin ja tulevaisuuden suurseura Tapiolan Hongan ensimmäiset vuodet Suomen koripallokartalla.

Hyppyheitto on tarina Kuuselan horjumattomasta rakkaudesta lajiin, mutta myös elämänmakuinen, pilke silmäkulmassa etenevä kasvukertomus, jonka sivuosissa vilahtelevat kotimaisen urheilun kärkinimet Voitto Hellsténistä Kari Liimoon sekä muut kotimaiset merkkihenkilöt Iiro Viinasesta Oiva Toikkaan.

More Information
Categories
AuthorSeppo Kuusela
TitleHyppyheitto : Seppo Kuuselan tarina
LanguageFinnish
CoauthorsMikko Taatila
Tax Class-
Keywordsmuistelmat, urheilijat, valmentajat, koripalloilijat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja