Stef Penney : Erämaan armo

As low as €5.50 Original Price €10.00
In stock
Only %1 left
SKU
0390761

Kanada 1867. Talven kynnyksellä syrjäisessä Dove Riverin kylässä tapahtuu raaka murha, ja samaan aikaan seitsemäntoistavuotias poika katoaa. Kuolleen miehen talolta lähtevät jäljet vievät pohjoiseen kohti asumatonta erämaata. Veriteko järkyttää pienen yhteisön rauhaa ja nostaa esiin vanhoja kaunoja ja huolella varjeltuja salaisuuksia. Tapaus houkuttelee kylään myös ulkopuolisia - toimittajia, Hudsoninlahden kauppakomppanian miehiä, turkispyytäjiä, kauppiaita - mutta haluavatko he ratkaista rikoksen vai hyötyä siitä"

Yksi kerrallaan etsintäpartiot lähtevät Dove Riveristä seuraamaan jälkiä halki kesyttömän erämaan, jossa liikkuu vain villipetoja, mielipuolia ja karkureita. Jokainen etsii jotakin: murhaajaa, poikaansa, kahta seitsemäntoista vuotta sitten kadonnutta siskosta tai intiaanien muinaista kulttuuria. Kaikki haluavat löytää etsimänsä ennen kuin lumi kätkee menneisyyden jäljet lopullisesti.

Stef Penneyn esikoisromaani on mestarillinen yhdistelmä seikkailukertomusta, murhamysteeriä ja mieleenpainuvia henkilöhahmoja.

More Information
Categories
AuthorStef Penney
TitleErämaan armo
Original titleThe tenderness of wolves
LanguageFinnish
CoauthorsJaakko Kankaanpää
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja