Steve Berry : Kolmas salaisuus

As low as €5.50 Original Price €9.00
In stock
Only %1 left
SKU
0146545

Vuonna 1917 Neitsyt Maria kertoo kolmelle köyhälle lapselle kolme salaisuutta Fatimassa Portugalissa. Niistä kaksi paljastetaan pian koko maailmalle, mutta kolmannesta vaietaan aina vuoteen 2000 saakka. Kun se paljastetaan, monet kirkon uskolliset kannattajat epäilevät, ettei julkisuuteen ole kerrottu koko totuutta. Pidetäänkö jotakin paljon merkittävämpää salaisuutta pimennossa"

Samoihin aikoihin paavi Klemens XV:n sihteeri, isä Colin Michener, on huolissaan. Paavi istuu ilta toisensa perään Vatikaanin salaisessa arkistossa, jonne vain hänellä on oikeus mennä. Michener ei tunne yksityiskohtia, mutta hän uumoilee asian liittyvän Fatiman arvoitukseen.

Pian paavi lähettää Michenerin Romaniaan etsimään kunnianarvoisaa pappia, joka on luultavasti viimeinen elossa oleva ihminen, joka tuntee Neitsyt Marian salaisuuden. Silloin alkaa tapahtua: murha, epäluuloja, itsemurha, petos, kiellettyjä tunteita. Kaiken lisäksi hän saa tietää, että Fatiman kolmas salaisuus saattaa olla ratkaiseva kirkon kohtalon kannalta - ja Michener itse voi määrätä tuon kohtalon suunnan.

More Information
Categories
AuthorSteve Berry
TitleKolmas salaisuus
Original titleThe third secret
LanguageFinnish
CoauthorsAnni Jääskeläinen
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja