Taru Schroderus : Protaus : liikkujan proteiinipainotteinen ruokavalio

As low as €9.00 Original Price €11.50
In stock
Only %1 left
SKU
0855183

Ruoka on päivän puheenaihe. Yksi kannattaa Itämeren ruokavaliota, toinen karppaa, kolmas noudattaa virallisia ravitsemussuosituksia. Ruokavalioviidakosta erottuu kuitenkin kaksi raaka-ainetta, joiden terveellisyydestä lähes kaikki ovat yhtä mieltä: kasvikset ja hyvälaatuinen proteiini. Kun näitä täydennetään täysjyväviljalla, marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä, kasviöljyillä ja vähärasvaisilla maitotuotteilla, olemme tämän kirjan ytimessä.

Hyvä ravitsemus on yhtä kuin protaus, joka sopii kaikille terveille aikuisille - etenkin niille, jotka liikkuvat tai kuntoilevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Protaus on lähellä huippu-urheilijan ravitsemusta, jossa kiinnitetään huomiota laatuun. Se on terveystietoisen liikkujan ruokavalio, joka sopii hyvin myös painontarkkailijoille.

Kirjassa kerrotaan protauksen periaatteista ja neuvotaan, kuinka sitä toteutetaan käytännössä. Mukana on myös hyviä käytännön vinkkejä saliharjoitteluun ja kestävyysliikuntaan sekä painonhallintaan ja laihdutukseen. Kirja sopii kaikentasoisille liikkujille sekä niille, jotka kaavailevat aloittavansa liikkumisen ja haluavat tietoa terveellisistä elämäntavoista ja ravitsemuksesta.

More Information
Categories
AuthorTaru Schroderus
TitleProtaus : liikkujan proteiinipainotteinen ruokavalio
LanguageFinnish
CoauthorsJan Verho
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja