Tuula Uusi-Hallila & Satu Grünthal ym. : Kivijalka : Syventävät kurssit 7-9

As low as €12.00
In stock
Only %1 left
SKU
1113136

Uusi SYVENTÄVÄT KURSSIT 7-9 tarjoaa tiivistä teoriaa, monipuolisia harjoituksia ja aineistoja sekä käytännöllistä kertausta. Kirja kattaa lukion syventävät kurssit ja valmentaa tehokkaasti lukion päättötason vaatimuksiin. Se soveltuu myös omatoimiseen opiskeluun.

Havainnolliset lehtitekstien miniatyyrikuvat auttavat opiskelijoita tulkitsemaan tekstejä luovasti sekä ottamaan kontekstin, kuvien ja tekstin merkityksen huomioon.

Puheviestinnässä korostetaan esiintymistaitojen ja toimivan ryhmäviestinnän lisäksi toisen huomioonottavaa vuorovaikutusta arjessa. Puhekykyiset ja neuvottelutaitoiset suomalaiset syntyvät kannustamalla ja harjoittamalla.

Tekstitaidossa vastauksen suunnittelu, rakenne ja arviointi käydään tarkasti läpi aitojen esimerkkien ja sensorien kommenttien avulla. Erityisesti painotetaan tehtävänannon tarkkaa ymmärtämistä.

Tekstitaidon harjoituspaketit käsittelevät jokainen yhtä ajankohtaista ja yhteiskunnallisesti tärkeää aihetta, kuten suomen kielen tilaa tai nuorten miesten aggressiota. Harjoituspaketit opettavat ottamaan haltuun useista osista koostuvan laajan kokonaisuuden ja lähestymään sitä eri näkökulmista. Tämä on yksi tekstitaidon ylioppilaskokeen suurimmista haasteista.

Kirjoittamisessa ja nykykulttuurissa ovat vahvasti mukana sähköinen media ja opiskelijoiden omat kokemukset eri kulttuurimuodoista. Esseen kirjoittamisessa korostuvat sisällön ja tyylin hallinta sekä oman äänen löytäminen.

More Information
Categories
AuthorTuula Uusi-Hallila & Satu Grünthal ym.
TitleKivijalka : Syventävät kurssit 7-9
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja