Tuulia Matilainen : Lapsi elää rutiineista : helppo ja hyvä arki (LIKE NEW)

€4.00 Original Price €7.00
In stock
Only %1 left
SKU
0207972

Vanhemmat ovat usein neuvottomia lastensa nukkumisen ja syömisen kanssa. Tämä kirja haastaa heidät tarkastelemaan perheen elämäntapaa. Onko elämänrytmi riittävän säännöllinen? Onko lapsen apuna hyviä rutiineja"

Kirja antaa käytännön ohjeita tuoreille vanhemmille ja perheille, jotka tuskailevat lastensa rytmiin, nukkumiseen tai ruokailuun liittyvien ongelmatilanteiden kanssa. Kirja opastaa, kuinka rakennetaan säännöllinen päiväohjelma ja luodaan perheen omat rutiinit. Kun lepo ja ruokailu toistuvat joka päivä saman aikataulun mukaisesti, lapsen turvallisuudentunne vahvistuu, nukkumaanmenosta ei tarvitse kiistellä päivittäin, selvitään ilman uuvuttavia nukuttamis rituaaleja ja vanhemmille jää iltaisin omaa kahdenkeskistä aikaa. Lapsi omaksuu terveellisen ateriarytmin, ja viikonloput pienine poikkeuksineenkin sujuvat hyvin sekoittamatta seuraavaa viikkoa. Elämästä tulee tasapainoista.

Kirja on kannanotto kellonaikoihin ja toistuviin rutiineihin perustuvan elämäntavan puolesta. Vanhemmat tekevät päätöksen perheen päivittäisistä tavoista. Lapsena omaksutut nukkumis- ja ruokailutottumukset antavat eväät loppuelämäksi.

More Information
Categories
AuthorTuulia Matilainen
TitleLapsi elää rutiineista : helppo ja hyvä arki
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsarkielämä, ajankäyttö, lapsiperheet, rutiinit
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja