A. J. Healy : Tommy Storm : kutsu kaukaiselta planeetalta

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0464076

Tommy Storm on orvoksi jäänyt poika, joka käy koulua Wilchesterin sisäoppilaitoksessa, Nuorehkojen aikuisten akatemiassa, vuonna 2096. Ilmastonmuutoksen seurauksena vedenpinta on kohonnut niin, että maapallolla eletään kelluvissa kaupungeissa.

Kaikki kohahtavat, kun Maapallolle tulee kutsu Linnunradan avaruusasemalta, ja muukalaiset pyytävät koulutettaviksi viisi Maan lasta. Kutsu on vaikeasti tulkittavissa, ja vaikuttaa siltä, että koulutettavat saattavat joutua vaikeaan ja vaaralliseenkin tilanteeseen. Vallanpitäjien näkemykset oikeasta menettelytavasta menevät ristiin, ja poliittisen juonittelun seurauksena avaruusmatkalle lähtee myös kaikkien aikojen luuseri Tommy Storm.

Jos elämä maapallolla on ollut haastavaa, avaruudessa ei pääse helpommalla. Oudot ja eriskummalliset tilanteet ja ilmiöt seuraavat toistaan, ja taustalla kummittelee tieto edessä olevasta vaarallisesta tehtävästä, jonka joku joutuu ennen pitkää hoitamaan.

A. J. Healyn kirja on nauruhermoja kutkuttava vauhdikas seikkaulu, joka vetoaa Harry Potterin tai Linnunradan käsikirja lailla myös aikuisiin lukijoihin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäA. J. Healy
Teoksen nimiTommy Storm : kutsu kaukaiselta planeetalta
AlkuteosTommy Storm : a rollicking intergalactic adventure to find the Iggy knights who will save the universe
Kielisuomi
Muut tekijätHelene Butzow
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja