Alennus

Aitamurto ym. Tanja : Uusi kultakausi : sinä ja me : miten siirrämme yhdessä Suomen tulevaisuuteen, joka on jo täällä : pamfletti (UUSI)

Normaali hinta: 8,00 €

Alennushinta 6,00 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Aitamurto ym. Tanja
Teoksen nimi Uusi kultakausi : sinä ja me : miten siirrämme yhdessä Suomen tulevaisuuteen, joka on jo täällä : pamfletti (UUSI)
Kustantaja WSOY
Painovuosi 2011
Painos 1
Sidonta Nidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä 180
Kieli suomi
Sarja Barrikadi-sarja no 21
Muut tekijät Petteri Kilpinen & Taneli Heikka ym.
ISBN 9789510381410
Kuntoluokitus (K1-K5) K5 (uusi)
Takateksti VAROITUS. Tämä kirja saattaa horjuttaa maailmankuvaasi ja uskoasi suomalaisiin instituutioihin. Vanha yksisuuntainen maailma on rajojemme ulkopuolella avautunut kaksisuuntaiseksi. Sosiaalisen median avulla kansalaiset kaappaavat vallan taloudessa, politiikassa, mediassa, aivan joka paikassa. Uuden kultakauden kirjoittajatiimi väittää, että eliitti on heittänyt unihiekkaa silmiimme niin kauan, että Suomi on nukahtanut omaan erinomaisuuteensa. Jos mitään ei tehdä, todellista avoimuutta kaihtava Suomi taantuu digi- ja teknologiavastaisuuden ulkoilmamuseoksi - Pohjolan Seurasaareksi. Mutta jos uskallamme muuttua, edessämme siintää talouden ja kulttuurin uusi kultakausi. Se edellyttää meiltä rohkeutta voimaantua tulevaisuuden työkalujen käyttäjiksi
Korkeus (mm) 178
Paksuus (mm) 14
Syvyys (mm) 110
Paino (g) 130.0000
Veroluokka Alv 10 %
Postikulu Suomessa 2,2 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat yhteiskunnallinen muutos, sosiaalinen media, uusmedia, digitaalinen kulttuuri
  Loading...