Alexander Stubb : Ei, herra ministeri : ulkoministerin ensimmäinen vuosi

Alkaen 9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0886429

Kuinka 080808-kriisi ja sitä seurannut Georgian sota muuttivat maailmaa? Kenen olisi pitänyt edustaa Suomea Pekingin olympialaisten avajaisissa? Entä mitä mieltä uusi ulkoministerimme on Yhdysvaltain vastaleivotusta presidentistä tai Ahtisaaren rauhan Nobelista? Entä Sofi Oksasesta?

Ei, herra ministeri on Alexander Stubbin blogimerkintöihin perustuva katsaus ulkoministerin etsikkovuoden huippuihin ja alhoihin. Kirja jakaantuu kalenterikuukausittain kahteentoista osioon, joissa pureudutaan muiden muassa Etyjiin, Obamaan, Gazaan, kaasuun ja Venäjään, Venäjään, Venäjään. Lisäksi teoksessa kartoitetaan ulkoministerin arkea, johon kuuluvat lukuisat matkat mitä erikoisimpiin kohteisiin.

Ja kyllä kansa tietää, on Stubb saanut todeta ensimmäisen vuotensa aikana moneen kertaan. Tässä kirjassa ääneen pääsevät myös ulkoministerin suositun blogin kommentaattorit: nuo vastarannan kiisket, fanit, nojatuolidiplomaatit tai muuten vaan valppaat suomalaiset, joille ulkopolitiikka on lähes yhtä tärkeää kuin urheilu.

Alexander Stubbilta (s. aprillipäivänä 1968) julkaistiin viimeksi EU:n byrokratian kiemuroita ja kansanluonnettamme humoristisesti ruotiva kaksikielinen kolumnikokoelma Alaston totuus ja muita kirjoituksia suomalaisista ja eurooppalaisista.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAlexander Stubb
Teoksen nimiEi, herra ministeri : ulkoministerin ensimmäinen vuosi
Kielisuomi
Muut tekijätAnu-Elina Lehti
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, päiväkirjat, ulkoasiainministerit, blogit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja