Amanda Eyre Ward : Katoamistemppu (UUSI)

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0151137

Caroline on aivan pihalla. Hän on kadottanut itsensä ja elämänsä suunnan. Vielä jokin aika sitten häntä pidettiin lahjakkaana pianistina ja hän sai paikan maailmankuulusta musiikkikoulusta.

Nyt hän tienaa leipänsä tekemällä tarjoilijanhommia New Orleansissa. Vapaaillat kuluvat viinanhuuruisissa kapakoissa yhtä eksyksissä olevien ystävien kanssa. Tärkeintä on unohtaa. Unohtaa isä, äiti, menneisyys - ja ennen kaikkea pikkusisko Ellie.

Vaikka Ellie katosi äkkiarvaamatta vuosia sitten, Caroline uskoo kuitenkin vakaasti, että tämä elää yhä. Ystäviensä järkipuheita uhmaten hän lähtee etsimään sisaruskatraan nuorinta lehdessä näkemänsä kuvan perusteella. Caroline matkustaa New Mexicon aavikon ja Coloradon vuoriston kautta Montanan savuiseen alamaailmaan. Samalla hän kokoaa yhteen hajonneen perheensä tarinaa. Voisiko hän vielä löytää tien kotiin"

Katoamistemppu on kipeä ajankuva itseään etsivästä kolmikymppisestä naisesta. Se on myös monikerroksinen sukupolviromaani ja koskettava kertomus elämän haikeudesta ja vaikeudesta alati muuttuvassa maailmassa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAmanda Eyre Ward
Teoksen nimiKatoamistemppu
AlkuteosHow to be lost
Kielisuomi
Muut tekijätPaula Korhonen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja