Andrew Gross : Syvissä vesissä

Alkaen 3,50 € Alkuperäinen hinta 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0348536

Räjähdys New Yorkissa! Karen Friedman saa pian kuulla miehensä Charlesin olleen kohtalokkaalla hetkellä pommin tuhoamassa junassa. Varakas, hedge-rahastoa johtanut aviomies on kahdeksantoista yhteisen vuoden jälkeen poissa.

Etsivä Ty Hauck kertoo Karenille naapurustossa yliajetun miehen tapauksesta, jolla on outo kytkös Charlesin kuolemaan. Yksin jääneen Karenin kotiovelle saapuu myös kaksi tuntematonta miestä, jotka vihjailevat uhkaavasti rahastofirman pimeästä puolesta. Minne on kadonnut satojen miljoonien dollarien omaisuus, josta Karenilla ei ollut tietoakaan? Toimiko Charlesin sijoitusbisnes vain ahneen salaliiton verhona?

Yhdessä Karen ja Ty ryhtyvät etsimään vastauksia Charlesin jälkeensä jättämään vyyhteen, joka osoittautuu kovan luokan puhallukseksi. Kaksikko hitsautuu vaaran hetkillä tiiviisti yhteen, sillä niin huijarit kuin huijatut ovat valmiita tappamaan kaikki, jotka kyselevät liikaa.

Andrew Grossin teoksista on aiemmin julkaistu jo 20 kielelle käännetty Sininen vyöhyke (2008). Gross on uutena tekijänä kovassa nousussa, sillä hän on amerikkalaisen kustantajansa kanssa tehnyt sopimuksen peräti yhdeksästä jännitysromaanista.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAndrew Gross
Teoksen nimiSyvissä vesissä
AlkuteosThe dark tide,
Kielisuomi
Muut tekijätHilkka Pekkanen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja