Andrew Nicoll : Rouva Agathen rakkaus (UUDENVEROINEN)

Alkaen 9,00 € Alkuperäinen hinta 16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0137676

Melkein kaikki Dotin kaupungin asukkaat rakastavat pormestari Tibo Krovicia. Mutta se, jonka rakkautta kelpo pormestari kaikkein eniten halajaa, on saavuttamattomissa. Ihana, uhkeapovinen Agathe Stopak, Tibon pitkäaikainen sihteeri ja intohimoisten unelmien kohde, on onnellisesti naimisissa. Tai niin Tibo luulee.

Agathen ja Tibon suhde lähtee arvaamattomille raiteille viattoman tuntuisesta sattumuksesta, kun Tibo eräänä kauniina päivänä pelastaa Agathen lounaslaatikon Dotin keskusaukion suihkulähteestä. Täydellisen rakkauden tiellä on kuitenkin moninaisia esteitä: Agathen tunnekylmä, arvaamaton aviomies;Tibo Krovicin arkkivihollinen, yhtä kiero kuin lihava lakimies Guillaume - ja tietenkin tarinan päähenkilöt itse, joiden hienotunteisuus toisiaan kohtaan asettuu jatkuvasti heidän tulenpalavien tunteidensa tielle.

Rouva Agathen rakkaus on riemastuttava ja koskettava vanhanajan rakkaustarina, jossa on mausteena ripaus jos kaksikin taikaa. Kirja valittiin Skotlannissa vuoden 2008 parhaaksi romaaniksi, ja se on lumonnut lukijoita niinkin erilaisissa maailmankolkissa kuin Israel, Norja ja Australia.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAndrew Nicoll
Teoksen nimiRouva Agathen rakkaus
AlkuteosThe good mayor
Kielisuomi
Muut tekijätMaria Erämaja
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja