Anna-Liisa Haakana : Huutomerkkejä taivaalle (UUDENVEROINEN)

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0147411

Yksi puhelinsoitto laukaisee Anna-Liisa Haakanan minäkertojan mielessä muistojen ketjun. Hän muistaa lapsuudenperheensä: kolme sisarta ja veljen, isän juopottelun, äidin haikailun teatterin perään. Nykyiseen elämään kuuluu äreä, vanheneva aviomies, poika ja tytär sekä näiden lapset.

Mitä ihminen muistaa, muistaako oikein vai vääristääkö muisti totuuden? Millä tavoin eri ihmiset näkevät saman asian - se kaikki on Haakanan pohdittavana tässä romaanissa, joka peilaa kolmen sukupolven vaiheita. Keskeisimmäksi ongelmaksi muodostuu veli, joka on elänyt kirjavaa elämää, päätynyt kiihkouskovaiseksi ja hylännyt lapsuudenperheensä.

Vaikka romaanissa käsitellään elämisen monenlaista hankaluutta, sen credona on suvaitsevaisuus, ymmärtäminen ja lopulta anteeksianto. Anna-Liisa Haakanan perhe- ja sukutarina on täynnä elämää, se on kirjoitettu ilmeikkäällä kielellä, joka ei voi olla houkuttamatta lukijaa mukaansa.

Anna-Liisa Haakana on syntynyt Rovaniemellä ja asuu Sodankylässä. Hän on kirjoittanut kuusitoista teosta, joista seitsemän nuorille, kuusi aikuisille ja kolme lapsille. Hänen tunnetuin teoksensa on monin tavoin palkittu Ykä yksinäinen, josta hän sai mm. valtion kirjallisuuspalkinnon 1980.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAnna-Liisa Haakana
Teoksen nimiHuutomerkkejä taivaalle
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja