Anne-Maria Kuopio : Etanadynamiittia : novelleja

Alkaen 5,00 € Alkuperäinen hinta 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0143208

Poraa kiveen reikä, täytä se etanadynamiitilla ja jää odottamaan. Ei räjähdyksiä, ei melua, mutta kallio murskaantuu vastustamattomalla voimalla, kun etanadynamiitti laajenee kivessä.

Anne-Maria Kuopion novelleissa kirjallisuudenopiskelija varjostaa ihailemaansa runoilijaa, mummon kasvattama Katri kulkee vademapöheikköjen ohitse ensimmäiseen koulupäiväänsä ja keski-ikäinen nainen kuulee sairautensa diagnoosin. Etanadynamiittia-kokoelman novellit viipaloivat nykymaailmaa joskus julmastikin: kolmevuotias Tinja on pikkuveljensä paras turva ja yksinäinen vanhus alkaa linnoittaa asuntoaan, jotta säästyisi postiluukusta sisään ryömiviltä madoilta. Kuopion tarinoissa hehkuvat myös lämpö ja ymmärrys, sillä aina on mahdollista, että kyseessä on sittenkin jonkin uuden alku.

Etanadynamiittia pohtii elämän pienuutta ja pienuuteen kätkeytyvää suuruutta Maarit Verrosen ja Eeva Tikan hengessä. LT, neurologian erikoislääkäri Anne-Maria Kuopio (s. 1959) asuu ja työskentelee Jyväskylässä. Etanadynamiittia on hänen esikoisteoksensa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAnne-Maria Kuopio
Teoksen nimiEtanadynamiittia : novelleja
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja