Antti Vahtera : Hellan haltuun
Suomalaisen gastronomian dynaaminen duo Antti Vahtera ja Visa Nurmi julkaisi vuonna 1998 huikean ruokakirjan Hyvän maun rajoilla, joka samana vuonna aateloitiin tittelillä Vuoden Keittokirja. Nyt se on saanut jatkoa: tällä kertaa tekijät toivottavat lukijansa Hellan haltuun.
Vahtera ja Nurmi ovat jälleen kulkeneet herkin aistein gastronomian maailmassa, tutkineet, kokeilleet ja luoneet uutta.
Missä siis mennään nyt"
Monella elämänalueella todeksi osoittautunut sanonta "vähemmän on enemmän" pätee myös gastronomiaan: rönsyilystä ja ainesten ylenpalttisuudesta on siirrytty kohti pelkistettyä yksinkertaisuutta, kohti sellaista rehellisyyttä ja elämäniloista mutkattomuutta, jonka muun muassa ystävämme italialaiset ovat hallinneet jo vuosisatojen ajan.
Tässä kirjassa on edeltäjäänsäkin enemmän ohjeita, enemmän juttuja ja aitoa ruoanlaiton iloa. Tervetuloa Hellan haltuun!
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Antti Vahtera |
Teoksen nimi | Hellan haltuun |
Kieli | suomi |
Muut tekijät | Visa Nurmi & Arto Kangasym. |
Verokanta | - |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, gastronomia |