Armas Alvari : Vuodeaikoja : ajanvietenovelleja (UUSI)

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0313221

Armas Alvarin uuden kertomuskokoelman ihmisiä yhdistää sänky. Mies haluaa yöllä kertoa vaimolleen ajaneensa lapsen yli, mutta vaimo ei herää eikä kuuntele vaikka ei selvästi nuku. Mörri makaa mykkänä vanhainkodissa ja kuvittelee huonetovereistaan kaikenlaista, koska hän ei pysty kyselemään.

Vaaka-asennossa on ollut sekin mies, jonka ensiapukoulutettu Teppo pakkomielteisesti etsii, vain jotta näkisi ruumiin. Pertulla oli vankilassa runsaasti aikaa maata ja yrittää tulla paremmaksi ihmiseksi. Simon edessä on painajainen, kun hänen rasittava kälynsä jää yökylään.

Miksi Laura ei avaa 739 kirjettä? Miksi paikallislehden toimittaja Suksela antaa kansanedustaja Gröösin häiritä mökkielämäänsä? Mitä Minkilä tekee mieluummin kuin menee harjoittelijan kanssa sohvalle? Harjula puolestaan kirjoittaa 23 portaan elämänhallintaoppaan Maskuliiniroikalle.

Alvari rakentaa novellinsa viimeiseen asti yllätyksellisiksi. Hänen uudet novellinsa paljastavat taitavan tarinankertojan ja herkullisesti ihmiselämää havainnoivan nuoren kirjailijan. Alvari yhdistää humoristiset kommellukset ja vakavat tilanteet niin parisuhteissa kuin työelämässä. Hänellä on kyky tihentää ihmiselämän suuret kysymykset pieniin, lähes välähdyksenomaisesti ohi kiitäviin hetkiin.

Armas Alvari sai teoksellaan Varmat tapaukset Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon vuoden 2006 parhaasta esikoiskirjasta. Hän on syntynyt 1975 ja toimii vapaana toimittajana.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäArmas Alvari
Teoksen nimiVuodeaikoja : ajanvietenovelleja
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja