Artturi Ketola : Nosta jalkaa! (UUSI)

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0803525

Koirat ovat nousseet länsimaisessa hyvinvointimallissa ihmisen veroisiksi kumppaneiksi. Rakastamme koiriamme ja koirat rakastavat meitä, mutta elimellisesti yhteinen tapa kommunikoida on puuttunut.

Ureabiaa eli virtsomakieltä hyödyntämällä pääset tutustumaan niin oman koirasi kuin naapurin rakin elämään. Samalla haju- ja makuaistisi sekä vastustuskykysi paranevat lähes koiran tasolle.

Nouseva koiraguru Keijo "Keisari" Riukula avaa vihdoinkin mainetta ja kiitosta saaneen ureabiamenetelmänsä saloja, ja paljastaa sen avulla selvittämiään koiramaisia salaisuuksia.

"Virtsomakielessä ei ole mitään uutta, vaan päinvastoin se on ollut aina olemassa. Kyky kommunikoida eläimille ominaisella tavalla on vain kadonnut aktiivisesta muististamme - vesiklosettien ja modernin häveliäisyytemme myötä. Teemme tarpeemme syrjässä muilta, peitämme sukuelimemme ja hajumme - ja täten myös tärkeän osan viestintää. Haju- ja makuaistimme on turtunut ja suolistomme heikko. Sairastumme, jos maistelemme toistemme jätöksiä. Ihminen on vieraantunut luonnosta ja koirista", Keisari sanoo.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäArtturi Ketola
Teoksen nimiNosta jalkaa!
Kielisuomi
Muut tekijätWalt Disney
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja