Atlanta Bartlett : Huoleton ja hienostunut koti

Alkaen 9,00 € Alkuperäinen hinta 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0323127

Sisustusmaailma on täynnä muuttuvia trendejä, joita seuratessa unohdamme helposti, mikä meitä oikeasti miellyttää. Atlanta Bartlett haluaa vapauttaa ihmiset in ja out -huumasta ja "hyvän maun" orjallisesta seuraamisesta. Hänen kirjassaan arkinen yhdistyy luksukseen, kulunutta ei tarvitseheti korvata muotituotteilla ja yksilöllisyys saa aidosti kukoistaa.

Hienostuneen huolettomuuden ydin on rennonylellisessä lifestylessa, jonka jokainen rakentaa omien tarpeidensa mukaan. Erilaisia tyylivariaatioita on viisi. Moderni tyyli luo klassisista ja nykykalusteista yllättäviä kokonaisuuksia. Maalaistyyli käyttää rustiikkeja elementtejä aiempaa pelkistetymminja retrotyyli kannustaa uuden ja vanhan yllätykselliseen yhdistelemiseen. Romanttinen tyyli on kauniissa koristeellisuudessaan vaihtoehdoista teatraalisin, kun taas nostalginen tyyli nostaa arvoon rakkaat vanhat esineet ja on kiiltävien edustuskotien täydellinen vastakohta.

Inspiroiva ja paljon ideoita tarjoava Huoleton ja hienostunut koti henkii vapautunutta sisustusfilosofiaa ja tuo uuden tavan ajatella kodin tiloja ja tavaroita. Huoneet saavat näyttää eletyiltä eikä niiden tarvitse olla kuin kalusteliikkeen katalogista. Koti ja kotona saa rauhoittua.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAtlanta Bartlett
Teoksen nimiHuoleton ja hienostunut koti
AlkuteosEasy elegance
Kielisuomi
Muut tekijätPirkko Leino & Polly Wreford
Verokanta-
Avainsanatsisustus, sisustussuunnittelu, interiöörit, tilasuunnittelu
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja