Belinda Olsson : Raskausjärkytys! : toimittaja tunnustaa

Alkaen 2,00 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0032568

"En saa yhdeksään kuukauteen ryypätä, polttaa enkä syödä kaikenmaailman kaloja, joita en edes tunne, ja kohta minusta tulee läski ja joudun käyttämään lappuhaalareita."

Alle kolmekymppinen Agata elää nuoren aikuisen parasta aikaa. Hänellä on vauhdikas työpaikka Ruotsin suurimman iltapäivälehden Aftontidningenin toimittajana, unelmien avopuoliso Teo ja mukava koti Tukholmassa. Lisäksi Agata onnistuu pääsemään jyvälle todellisesta skuupista, kun rikkaan östermalmilaisperheen teini-ikäinen tytär katoaa jäljettömiin. Ylennys uutispäälliköksi on vain käsivarren mitan päässä, kun Agata yllättäen huomaakin olevansa raskaana. Poikaystävä on haltioissaan, mutta Agata kapinoi elämänmuutosta vastaan. Mekkojen saumat ratkeilevat, parisuhde natisee liitoksissaan ja synnytysvalmennukseen tulee porttikielto, kun uhmakas nainen ei suostu säyseän odottavan äidin rooliin.

Belinda Olsson, s. 1974, on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija, joka työskentelee tällä hetkellä Aftonbladetin kolumnistina. Olsson julkaisi esikoisromaaninsa Raskausjärkytys! keväällä 2006. Hän suunnittelee kirjalle jatkoa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäBelinda Olsson
Teoksen nimiRaskausjärkytys! : toimittaja tunnustaa
AlkuteosGravidchock! : reporter erkänner
Kielisuomi
Muut tekijätLaura Jänisniemi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja