Bonnie Macmillan : Miksi pojat ovat poikia ja miten kehittää heidän parhaita puoliaan

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0273428

Pitääkö paikkansa, että pojat ovat tieteiden saralla tyttöjä lahjakkaampia? Johtuvatko poikien ja tyttöjen väliset eroavaisuudet persoonallisuudesta, kotikasvatuksesta tai ympäristötekijöistä? Vai onko pojilla vain luonnostaan enemmän "tiikeriä tankissaan"?

Miksi pojat ovat poikia sisältää lukuisia hätkähdyttäviä tutkimustuloksia. Kirjassa esitetään vastaukset moniin kasvattajia askarruttaviin kysymyksiin sekä merkittävimmät biologiset erot poikien ja tyttöjen aivojen rakenteissa, kehitysjärjestyksessä ja hormonitoiminnoissa. Teoksessa annetaan käytännön neuvoja pienten poikien kielellisten ja motoristen taitojen harjaannuttamiseen, koulunkäyntivaikeuksiin ja raivokohtausten hillitsemiseen. Kirjan nerokkaiden vinkkien avulla vanhemmat oppivat näkemään vesojensa vilkkaat erityisominaisuudet mieluummin mahdollisuuksina kuin puutteina.

Psykologi Bonnie Macmillanilla on yli kolmenkymmenen vuoden vankka pedagoginen kokemus paitsi lapsista myös muistin ja aivojen kehittymisen sekä lukuopetusmenetelmien analyyttisestä tutkimuksesta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäBonnie Macmillan
Teoksen nimiMiksi pojat ovat poikia ja miten kehittää heidän parhaita puoliaan
AlkuteosWhy boys are different
Kielisuomi
Muut tekijätEeva-Liisa Jaakkola
Verokanta-
Avainsanatpersoonallisuuden kehitys, pojat, identiteetti, lasten kehitys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja