Bunty Cutler : 211 asiaa, jotka joka mimmin pitäisi tietää

7,00 €
Ei varastossa
SKU
1091311

Kuinka kuristaa mies reisien välissä? Kuinka stripata tavoitteellisesti? Ja toisaalta: kuinka keittää täydellinen kananmuna tai shokeerata taskuparkkeerauksella? Jos kirjan yrittää lukea kerralla kannesta kanteen, menettää melko varmasti järkensä. Siksi sitä kannattaa lähestyä kuin puolen kilon konvehtirasiaa: tutki sisältö, valitse haluamasi herkku ja nauti.

Tämä tuikitarpeellinen ja tuoliltapudottava kirja kuuluu joka naisen käsilaukkuun. Se sisältää 211 asiaa, joita ei älytty opettaa koulussa tai partiossa - mitä ihmettä niissä sitten opetettiinkaan? 211 asiaa jotka joka mimmin pitäisi tietää on runsas ja lystikäs, pieni ja pippurinen, vanha ja uusi. Cutler ei ainoastaan anna tulla täydeltä laidalta, vaan hän on tehnyt työnsä myös kauniisti: vanhan ajan piirroskuvitus, kekseliäät lainaukset ja tietoiskut kuljettavat lukijan jonnekin sinne, missä nainen on vielä nainen!

Bunty Cutler on Tom Cutlerin siskontekele, joka ei käynyt katolista tyttökoulua ja jota ei valittu oppilaskunnan puheenjohtajaksi. Hän ei saanut apurahaa Cambridgen yliopistoon, missä hän ei opiskellut historiaa. Eikä hän ole työskennellyt valmistumisensa jälkeen British Counsilin palveluksessa Pariisissa. Hän ei ole julkaissut bestseller-ruokakirjoja, ei ole naimisissa ja/tai kahden lapsen äiti...

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäBunty Cutler
Teoksen nimi211 asiaa, jotka joka mimmin pitäisi tietää
KustantajaAtena
Painovuosi2010
Painos3
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä287
Alkuteos211 things that a bright girl can do
Kielisuomi
SarjaAtschi!-pokkari
ISBN9789517966429
Kuntoluokitus (K1-K5)K4 (erinomainen)
Korkeus (mm)179
Syvyys (mm)110
Paksuus (mm)22
Paino (g)190
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatelämäntaito, elämänhallinta, niksit, taidot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja