Candace Bushnell : Carrien nuoruusvuodet (ERINOMAINEN)

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0418047

Kirja Carriesta ennen Sinkkuelämää ja New Yorkia. Lähde mukaan seuraamaan, miten pikkukaupungin kasvatti tavoittelee unelmaansa.

Carrien nuoruusvuodet kertoo Carrien viimeisestä lukiovuodesta pikkukaupunki Castleburyssa, jossa hän asuu isän ja kahden pikkusiskon kanssa. Äiti on kuollut syöpään, mutta jättänyt tyttärelleen perinnöksi feministisen kipinän.

Kun sydäntenmurskaaja ja paha poika Sebastian Kydd palaa vuosien jälkeen Castleburyyn, Carrien maailma mullistuu. Koulun tyttöjen salainen päiväuni osoittaa olevansa kiinnostunut juuri Carriesta, ja kaikki vaikuttaa epätodellisen onnelliselta.

Rakkauden lisäksi Carriella on kuitenkin myös toinen unelma: hän tahtoo tulla kirjailijaksi. Mutta miksi tuntuu, että tytön on valittava joko poikaystävä tai ura - jo 16-vuotiaana"

Tarkkanäköiseen tapaansa Carrie analysoi kokemaansa ja ammentaa siitä jutun aiheita. Yliopisto häämöttää nurkan takana, mutta sitä ennen Carrie päättää seurata suurta unelmaansa: edessä on kesä New Yorkissa kirjoittajakoulussa...

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäCandace Bushnell
Teoksen nimiCarrien nuoruusvuodet
AlkuteosThe Carrie diaries
Kielisuomi
Muut tekijätLiisa Laaksonen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja