Caroline Myss : Hengen anatomia : the seven stages of power and healing

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HENG-711593

Amerikkalainen Caroline Myss on kirjoittanut rohkean, runsaasti keskustelua herättäneen ja myyntimenestykseksi nousseen kirjan kiehtovasta aiheesta - hengen ja ruumiin monisyisestä suhteesta. Myss edustaa ns. energialääketiedettä, joka lähestyy sairauksia intuition kautta ja näkee ne läheisessä yhteydessä ihmisen henkiseen tilaan.

Caroline Myssin mukaan ihmiskehossa on seitsemän energiakeskusta, joiden elinvoimassa kolme hengellistä perinnettä yhdistyy yleismaailmalliseksi viisaudeksi. Hindujen chakrat, kristinuskon sakramentit ja juutalaisten kabbala, elämänpuu, liittyvät niissä metafyysisellä tavalla yhteen ja kuvaavat seitsemää kehitysvaihetta, jotka ihminen läpikäy kypsyessään. Hengen anatomia pohtii energiakeskusten mysteerejä ja opettaa lukijaa kuuntelemaan sisintään uudella tavala: "alat huolehtia hengestäsi yhtä tietoisesti kuin nyt huolehdit fyysisestä kehostasi".

Caroline Myss on Body-Mind-Spirit-liikkeen keskeisiä hahmoja ja kysytty luennoitsija ympäri maailman. Hengen anantomia on hänen läpimurtoteoksensa ja käännetty jo lukemattomille kielille.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäCaroline Myss
Teoksen nimiHengen anatomia : the seven stages of power and healing
AlkuteosAnatomy of the spirit
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatihminen, vaihtoehtolääkintä, kokonaisvaltainen lääketiede, energia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja